HIK Elektronikus Felsőoktatási Tankönyv- és Szakkönyvtár
A Kempelen Farkas Felsőoktatási Digitális Tankönyvtár/vagy más megjelenítő által közvetített digitális tartalmat a felhasználó a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 33. paragrafus (4) bekezdésében meghatározott oktatási, illetve tudományos kutatási célra használhatja fel. A felhasználó a digitális tartalmat képernyőn megjelenítheti, letöltheti, arról elektronikus adathordozóra vagy papíralapon másolatot készíthet, adatrögzítő rendszerében tárolhatja. A Kempelen Farkas Felsőoktatási Digitális Tankönyvtár/vagy más megjelenítő weblapján található digitális tartalmak üzletszerû felhasználása tilos, valamint kizárt a digitális tartalom módosítása és átdolgozása, illetve az ilyen módon keletkezett származékos anyag további felhasználása.

16.2. Hibakezelés

A C# nyelv a futásidejű hibák kiszűrésére alkalmas eszközt is tartalmaz, mely eszköz segítségével a programjainkba hibakezelő (kivétel kezelő) kódrészleteket építhetünk.

A kivétel kezelő eljárások lényege, hogy elkerüljük a futás közbeni hibák esetén felbukkanó hibaüzeneteket, és megvédjük programjainkat a váratlan leállástól.